by KraftmanCZ » Wed 31. Jul 2013 20:00:45
Vaše hra mi připadne jako jedna z nejlepších o Star Gate (beru i modifikace), proto mě napadá, že by mohlo jít udělat těžkou, ale za to zajímavou věc. Vaše hra je sice po grafické stránce nedokonalá (nemyslím to jako urážku, máte o 99% víc plusů než mínusů), zato ale možnostmi, příběhem a funkčností předčí ostatní. Tedy, dostávám se k mému návrhu, jak jistě víte, bylo natočeno 5 sérii SGA přesně 100 dílů. Proč by něco takového nešlo udělat i u vás? Dabing (kdyby se uskutečnil) by byl jenom u hlavních postav. Máte udělané skvělé město i okolí, Atlantida je také úžasná, je v tom hodně práce, chápu snažil jsem se už o něco podobného, vyšel z toho jenom Trailer na SGVE server a to po 4 měsících. Ale na to jsem byl sám a pevně věřím, že tohoto projektu by se rádi účastnili i hráči. Teď už jenom záleží, jak dále propracujete příběh, mapy etc... A hlavně záleží na tom, jestli by to pro vás byl spíš propadák nebo propagace a také "sranda". Na nejhlavnější jsem zapomněl: je to jenom další můj návrh do budoucna, chápu, že se vám nemusí líbit, proto jsem připraven na kritizaci jak od adminů, tak i členů. Pokud by nakonec o tohle byl zájem, možná bych to i domyslel.
Naše víra nás drží pohromadě, naše oddanost a odvaha nás spojuje. Když vydržíme věčnost, dočkáme se, když pomůžeme, budeme hodni si zasloužit odměnu. Tato víra, oddanost a odvaha je pro nás čekání. Čekáme na budoucnost StarGate: Dobrodružství Atlantidy.