by KraftmanCZ » Tue 30. Jul 2013 10:00:25
denicz wrote:Na dobrovolnýho strážce bych šel taky ale řekbych že by to byla dost nuda protože by po chvíly stejně všichni dodržovli pravidla, radši
Já bych to také bral, hlavně proto, abych ulehčil práci ostatním vedoucím (adminům). Tuto důležitou a zodpovědnou práci bych svěřil třeba betatesterům (těch bez problémů). A mohlo by to ještě fungovat, že tito důvěryhodní lidé by mohli dělat i třeba úkolové postavy (např. Zabij Přízraka (přízrak by byl ten člověk)). Doufám, že tento komentář již nebyl zveřejněn, pokud ano, velice se dotyčnému omlouvám. P.S: Když už jsem se zmínil o tom Betatestu, jak bych se v budou jím mohl stát. Děkuji za odpověď a snad jsem vám ještě nepřidělal práci. Za dobrodružství Atlantidy budu bojovat, fandím této hře a rozhodně obdivuji vývojáře, že se s touto hrou vůbec piplají. To chce vůli a dobré srdce, hlavně ať vám to vydrží, KraftmanCZ
Naše víra nás drží pohromadě, naše oddanost a odvaha nás spojuje. Když vydržíme věčnost, dočkáme se, když pomůžeme, budeme hodni si zasloužit odměnu. Tato víra, oddanost a odvaha je pro nás čekání. Čekáme na budoucnost StarGate: Dobrodružství Atlantidy.