Moderator: Vývojáři
denicz wrote:Na dobrovolnýho strážce bych šel taky ale řekbych že by to byla dost nuda protože by po chvíly stejně všichni dodržovli pravidla, radši
Princ wrote:Znám hodně lidí co nikdy nedodržovali pravidla třeba v Multiplayeru u Call of Duty 4 na gamepark.cz nebo spíš hra neodpovídala názvu servru typu "Knife" "Jen nože" tak tam přišel někdo a začal tam střílet lidi RPGéčkem a já jedinej tam lovil ty lidi a zbytek se tam mydlil nožema
Takže bychom se nenudili jen by byla sranda je pak strkat do celi ze začátku by byla Antická vězení úplně plná ale po čase by se to asi sklidnilo. Ale mě by to bavilo třeba pak mít nastarosti místnost s bránou a pak třeba hlídat kdo projde bránou zpět vejde wraith a je dole někdy změna směny ty budeš tento týden u Brány ty zase budeš Kantýně, Muničním skladě a dalších místnostech
Princ wrote:Ale mě by to bavilo třeba pak mít nastarosti místnost s bránou a pak třeba hlídat kdo projde bránou zpět vejde wraith a je dole někdy změna směny ty budeš tento týden u Brány ty zase budeš Kantýně, Muničním skladě a dalších místnostech
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests